КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

З днем молоді

Дата: 27.06.2021 09:34
Кількість переглядів: 1381

Фото без опису

Шановна молодь Краснопільської територіальної громади! Сьогодні - ваш день! Це свято тих, на кого покладаємо надії, в кого віримо і на кого сподіваємось. 
Хай у житті вас супроводжують лише гарні, приємні події, всупереч тим викликам, які підносять нам реалії. Бажаю вам знайти своє місце у цьому непростому сьогоденні, бути успішними і ніколи не забувати, що ваше майбутнє в першу чергу залежить від вас самих, від вашого бажання йти лише вперед. 
Від імені сільської ради я дякую всім , хто працює на благо громади: педагогам і медпрацівникам, фермерам і комунальникам, приватним підприємцям і просто самозайнятим людям, котрі ростять хліб і до хліба. Адже кістяк цієї різнопрофільної команди складають саме молоді люди, цілі родини, які прагнуть кращого майбутнього для сіл нашої громади. Ми хочемо бачити вас в авангарді - з вашими планами, ідеями та ініціативами! Адже ви - не просто майбутнє громади, ви  - той локомотив, який є головною рушійною силою всіх позитивних змін, котрі уже маємо і котрі хочемо реалізувати в майбутньому. 
Тож будьте небайдужими, не бійтеся брати на себе відповідальність - за це вам лише дякуватимуть люди!
З святом вас, Краснопільська молодіжна спільното! З святом усіх тих, хто не зважає на вік і почувається в душі завжди молодим ! Радості, удачі та всього самого найкращого!

Катерина Романенко
Краснопільський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора