КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Відбулося чергове засідання 17 сесії 7 скликання Краснопільської сільської ради

Дата: 26.03.2019 22:24
Кількість переглядів: 497

14 березня 2019 року відбулося чергове засідання 17 сесії сільської ради 7 скликання. Депутати розглянули питання про внесення змін до бюджету сільської ради на 2019 рік, а також затвердили звіт про виконання бюджету Краснопільської ОТГ за 2018 рік.

Розглянули питання про участь у 16 – му обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад та затвердили внесок сільської ради (кошти вільного залишку сільського бюджету) у співфінансування  Проектів у таких розмірах:

  • «SportZone» встановлення вуличних тренажерів в селі Краснопілка Гайсинського району – 100 000 грн;
  • « Реконструкція існуючої мережі вуличного освітлення з використанням світлодіодних ламп в с.Митків Гайсинського району» - 350 000 грн;
  • « Інформаційна бібліотека та центр дозвілля і культурного розвитку» в  с .Нараївка  - 187 500 грн;
  • «Підвищення енергоефективності Кивачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів шляхом капітального ремонту системи опалення» - 152 725 грн;
  • «Джерело здоров’я» Установка інноваційних систем очистки та фільтрації води в закладах Краснопільської ОТГ - 300 000 грн;
  • «Здорове харчування запорука успішного навчання» Реконструкція шкільної їдальні та харчоблоку Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Краснопілка Гайсинського району Вінницької області - 250 000 грн.

Також затвердили Положення про преміювання працівників освіти та культури Краснопільської сільської ради та обговорили питання щодо створення освітнього округу.

Внесли зміни до штатного розпису Краснопільської сільської ради та затвердили структуру та штатний розпис в новій редакції.

На сесії йшла мова про затвердження оновленої структури відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Краснопільської об’єднаної територіальної громади, Положення про відділ ЦНАП та графіку роботи та внесення змін до рішення 8 сесії 7 скликання Краснопільської сільської ради від 01.06.2018 року «Про місцеві податки та збори на 2019 рік».

Внесли зміни до складу виконавчого комітету сільської ради та затвердили секретаря виконкому. Також затвердили штатний розпис КП «Водограй           с. Краснопілка Гайсинського району».

У ході засідання розглядалися земельні питання.

                         

                       

                        

                       

                        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора