КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Проєкт "Культурний розвиток громад"

Дата: 08.11.2019 09:49
Кількість переглядів: 639

                               Фото без опису

Проєкт що проводиться АССОГУ за підтримки Українського культурного фонду, входить на завершальну стадію. Впродовж трьох місяців тривали регіональні інформаційні зустрічі, конкурс проєктів від громад, які зацікавились ідеєю навчитися оформлювати проєкти, що зроблять громаду відомою, туристично привабливою та, зрештою, приведуть її до економічного зростання через розвиток власної культури. За результатами роботи конкурсної комісії найбільш мотивовані та творчі громади взяли участь у навчанні – відвідали три тренінги, виконували домашні завдання на он-лайн платформі проєкту, в результаті чого визначилися з тим, яка місцева «родзинка» буде основою розвитку їх території. Навчання, які проводили досвідчені тренери, що мають значну історію власного успіху в розкритті потенціалу сіл та міст України – Ірина Каць та Павло Третьяков. Учасники формують плани покращення культурних послуг. Методологію  консультанти АССОГУ отримали від програми "Децентралізація приносить кращі результати "Добре". Тепер мультиплікують знання та перетворюють на навички для громад. Наталія Морозюк та Олена Балуєва - досвідчені консультанти, які готували разом з громадами Плани покращення послуг у сферах, які вибирали громади. А цього разу в методологія апробовується в он-лайн режимі. Громади проводять діагностику ресурсної бази у сфері культури, шукають свої родзинки, формують плани.

 Фото без опису

 Фото без опису

Конкурсний відбір на участь у проєкті «Культурний розвиток громад» пройшли представники громад з різних областей України та працювали над розробками, що сприятимуть розвитку їх територій. Підсумкова конференція проєкту «Культурний розвиток громад» відбулася 5 листопада 2019 року.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Проєктна група Краснопільської ОТГ  розробляє казковий туристичний маршрут, що пов’язаний з унікальною місцевою легендою, де кожна локація буде мати історичне коріння, архітектурні пам’ятки та місцевий колорит.

Фото без опису

Яскравим діамантом історичної спадщини нашого краю є Тишківський СВЯТО-УСПЕНСЬКИЙ ЧОЛОВІЧИЙ МОНАСТИР

           Фото без опису

           Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора