КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Краснопільська ОТГ долучилася до програмного комплексу "Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»

Дата: 27.05.2020 17:14
Кількість переглядів: 677

Фото без опису

Краснопільська об’єднана територіальна громада продовжує впроваджувати цифрові сервіси в організації своєї роботи.

 З метою наближення  й якісного надання адміністративних послуг соціального характеру  на території  усіх населених пунктів Краснопільської сільської ради впроваджується програмний комплекс  Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Він дозволяє забезпечити прийом  первинних документів від громадян за місцем їх проживання на призначення соціальних допомог ( Допомога при народженні дитини, допомога одинокій матері, Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям Допомога особам, які не мають право на пенсію та особам з інвалідністю, тощо) житлових субсидій та  пільг.

Завдяки «Соціальній громаді» громадяни звертаються у відділ ЦНАП або старостинський округ, для отримання інформації   або ж подачі повного пакету необхідних документів. Документи скануються та за допомогою програми передаються до органу соціального захисту  населення райдержадміністрації, результати звернень також отримують за місцем проживання.

 На даний час встановлено інформаційну систему у відділі ЦНАП с.Краснопілка. Незабаром  Інтегровану інформаційну систему буде встановлено в старостинському окрузі -села Кивачівка, та села Тополівка Теплицького району та у старостинських округах сіл Митків та  Нараївка.

Наразі маємо уже першого відвідувача.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора