КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

28 сесія 7 скликання

Дата: 28.05.2020 10:22
Кількість переглядів: 373

                                                  Фото без опису

1. Про внесення змін до рішення 19 сесії 7 скликання від 20.06.2019 року "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель комунальної власності"

2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (Додаток)

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (Відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Додаток)

4. Про внесення змін до місцевого бюджету Краснопільської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

6. Про надання ПП "АгроНіка" земельних ділянок в оренду під проектними дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель комунальної власності

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

25. Про припинення права користування земельними ділянками

26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду

27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ "Теплик - Агро"

28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності

33. Про передачу у власність земельних ділянок

34. Про внесення змін до рішення 23 сесії 7 скликання Краснопільської сільської ради від 29.10.2019 року

35. Про припинення права оренди земельних ділянок та розірвання договорів оренди з ФГ Шпиля М.Є.

36. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

Додаток

37. Про Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування Краснопільської сільської ради на 2020-2021 роки

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора