КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Привітання випускникам від сільського голови!

Дата: 31.07.2020 09:40
Кількість переглядів: 1683

Дорогі випускники!

      Випускний вечір – урочисте, радісне та водночас хвилююче свято.  Сьогодні ви на порозі дорослого життя, дорога до якого починається зі школи. Шкільні роки – це найяскравіша та найбільш наповнена приємними спогадами та новими відкриттями пора, пора великих сподівань. Попереду – нові вершини та досягнення, а також цікаве і водночас непросте самостійне доросле життя.

Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, а здобуті знання та вміння будуть тим безцінним багатством, яке слугуватиме вам усе подальше життя. Пам’ятайте, що ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками навчав вас мудрості,  добра та любові.

Особливо хвилюючий цей день для батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей непростий шлях, підтримували, допомагали, ділили всі переживання і раділи успіхам.

Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння та  підтримку.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята та побажання мирного неба, міцного здоров’я,  невичерпних творчих сил, Божого благословення  та віри в краще майбутнє. Нехай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України!

З повагою, сільський голова  К.М. Романенко 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора