КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Діти -це наше все!

Дата: 16.09.2020 10:19
Кількість переглядів: 530

Фото без описуФото без опису

Діти - це наше все!

Цей підхід ж ключовим в роботі Краснопільської сільської ради щодо створення комфортних умов для навчання і виховання дошкільнят. Нині в Краснопільській ОТГ діє чотири дитячих садки, в яких виховується 76 малят. Опікою над дітьми займаються 23 працівники - вихователі, їх помічники, кухарі та медпрацівники. Всі ці люди викладаються сповна, щоб дітлахи почувалися в садочках затишно і з радістю їх відвідували. 

А що найбільше тішить малят? Звичайно, іграшки! Про них і потурбувалася Краснопільська сільська рада, придбавши днями у кожний заклад іграшки на всі смаки - для хлопчиків і дівчаток, страшеньких і зовсім малят. В тому асортименті - розвивальні, пізнавальні ігри, завдяки яким з дітьми можна буде розвивати їх погляди на майбутні професії, навчати логічному мисленню, розширювати їх кругозір. 

За словами сільського голови Катерини Романенко, головне зараз - створити в садочках безпечні і комфортні умови для малят. Тоді і батьки почуватимуться спокійно, перебуваючи на своїх робочих місцях чи займаючись домашнім господарством. 

До речі, утримання дитячих садків зараз здійснюється виключно місцевими коштами - з сільського бюджету Тому що здоров‘я і розвиток сьогоднішніх малят - це завтрашнє кожного села і громади вцілому.

Гарного дозвілля нашим розумашкам-дошкільнятам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора