КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

З Днем захисника України!!!

Дата: 13.10.2020 12:53
Кількість переглядів: 356

14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, ми вітаємо усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду!

Цього дня ми віддаємо шану тим, хто став на захист нашої Батьківщини, беручи участь в антитерористичній операції на Сході: у складі Збройних Сил України, добровольчих загонів, Прикордонних військ та правоохоронних органів, хто віддав за неї найдорожче — своє життя.

Шановні захисники України! Дорогі ветерани, учасники антитерористичної операції, військовослужбовці та ті, хто кожного дня боронить спокій жителів нашої громади! Завдяки Вам сьогодні у незалежній та суверенній Україні, під мирним небом, живуть наші діти, ростуть наші онуки. Ваша сила, любов до рідної землі, воля та звитяга – неоціненний приклад  для підростаючого покоління. Сьогодні ви – надія українського народу! Ви – взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму!

Цього дня я бажаю Вам, дорогі захисники, міцного здоров'я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у Ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають Вам душу. Нехай Ваші родини і нашу країну оберігає Господь!

З повагою К.М.Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора