КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

В кожній справі-спільна праця!

Дата: 23.10.2020 08:23
Кількість переглядів: 800

Фото без описуФото без опису

Доки ллється потік замовного бруду на нашу громаду, ми продовжуємо рухатись вперед. Тож маємо  чергові добрі новини! 

В рамках Всеукраїнського конкурсу мікро-грантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!» Краснопільська ОТГ стала переможцем у трьох проєктах. 

Завдяки першому з них - «ВАВУROOM” - на базі місцевої амбулаторії загальної практики сільської медицини буде створено кабінет здорової дитини. 

Спільно з ГО «Фонд розвитку Краснопільської територіальної громади» буде реалізовано проєкт «Streat of my village” (Вулиця мого села), який передбачає конкурс-фестиваль муралів. Кращі ескізи розписів вуличних об‘єктів прикрасять центр села. Учасники відбиратимуться з усіх сіл ОТГ. 

Третій проєкт - «Створення якісних санітарно-гігієнічних умов у школі - запорука збереження здоров‘я школярів» буде реалізовуватись в Нараївці і передбачає облаштування сучасних внутрішніх вбиралень в закладі. 

Кожен із цих проєктів отримає співфінансування від МХП у сумі 50 тис. грн.

Попереду - велика робота, реалізація усіх тих справ, котрі потрібними і важливими для людей і котрі реалізуються з їх участю. 

Тому що за роки становлення Краснопільської ОТГ ми уже встигли переконатися - справа найбільше цінується в кожному селі найбільше цінується тоді, коли там є спільна праця самих жителів, сільської ради та партнерів і благодійників, котрі є соціально відповідал ними перед громадою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора