КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

День визволення України від нациських загарбників

Дата: 28.10.2020 13:15
Кількість переглядів: 969

Фото без описуФото без опису

Сьогодні 28 жовтня наша держава відзначає-День визволення України від нациських загарбників

Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами, і не можна виміряти глибину та гіркоту цього горя. Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свій рідний край.

Низький уклін і глибока шана Вам, ветерани Другої Світової війни, за довгоочікувану Перемогу, самовіддане служіння народу і Батьківщині.

Ми глибоко вдячні тим, хто у нелегкі воєнні роки відстояв свободу рідної землі, врятував її від поневолення, створив передумови для того, щоб жити у власній, незалежній Українській державі. Ваш подвиг у Великій Вітчизняній війні назавжди залишиться взірцем вірного і чесного служіння рідній Батьківщині, своєму народові.

Цей світлий і водночас сумний день дуже важливий і незабутній для всіх тих, хто визволяв Україну. Ми схиляємо голову перед пам’яттю загиблих, висловлюємо вдячність і повагу живим, згадуємо тих, кого з нами немає вже в мирний час.

Ми всі в неоплатному боргу перед вами, дорогі наші ветерани! Ви вклали багато мудрості, досвіду та працелюбності в життя нашого району. Ви завжди будете прикладом для молоді.

З повагою сільський голова К.М.Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора