КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Вітання із Світлим Христовим Воскресінням!

Дата: 30.04.2021 13:07
Кількість переглядів: 1956

Фото без опису

Шановні мешканці Краснопільської територіальної громади: сіл – Миткова, Степового, Тишківки, Тишківської слободи, Тополівки, Нараївки, Грузького, Гранова, Михайлівки, Краснопілки, Кивачівки, Цвіліхівки та селища Дубина! Від усієї душі вітаємо вас із Світлим Христовим Воскресінням!
   Великдень - це свято надії на оновлення, на відродження добра у власній душі і в усьому світі.   Це день, коли Благодатний вогонь очищає наші душі від гріхів, від лихих помислів і відкриває їх до творіння справ праведних  та до істинної віри. Адже Господь воскрес, смертю смерть подолав, і дарував усім нам віру в життя вічне!
 Нехай урочисті Великодні передзвони принесуть у ваші домівки мир та злагоду, дарують щастя і достаток, а торжество пасхальних днів сповнює серця добром, вірою у прийдешній день, благодаттю, милосердям і примиренням. Міцного здоров'я вам і вашим родинам, непохитної віри, сімейного затишку й благополуччя на довгі роки! Веселих та радісних свят, Божого благословення і щедрої долі! 

                                        Катерина Романенко, голова Краснопільської ТГ, в.о. старост старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Краснопільської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора