КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

     Увага! Оголошено   конкурс на посаду директора комунального опорного навчального закладу

Дата: 26.05.2021 17:10
Кількість переглядів: 1466

                                                              

                                                                     Увага!

Оголошено   конкурс на посаду директора комунального опорного навчального закладу

«Краснопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Краснопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області»

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради, відповідно до наказу №30 від 22.05.2021року оголошує  проведення конкурсу на посаду директора  комунального опорного навчального закладу «Краснопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Краснопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області», який знаходиться за адресою: вулиця Центральна, 11, село Краснопілка, Гайсинський район, Вінницька  область, 23733.

  Умови оплати праці. Посадовий оклад директора закладу відповідає 17 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери. Передбачаються надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, матеріальна допомога на оздоровлення, грошова винагорода за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та інші підвищення, а також заохочувальні та компенсаційні виплати згідно чинного законодавства та умов колективного договору.      

Кваліфікаційні вимоги. Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

 заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно Закону України «Про захист персональних даних»;

 копія паспорта громадянина України;

копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід'ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліст);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

довідка про відсутність судимості;

довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

 мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

      Документи подаються претендентом особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа). Заяви приймаються від 20 до 30  календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу (з 26 травня по 24 червня) за адресою: 23733,Вінницька область, Гайсинський район, с. Краснопілка, вул.Центральна,10Е.,у відділ освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради. Контактна особа – Стрижавська Наталя Павлівна, начальник відділу освіти, культури. молоді та спорту Краснопільської сільської ради, мобільний телефон 0733061820, адреса електронної пошти krasnopilka.osvita@gmail.com

 При поданні копії документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, копії документа про вищу освіту з додатком проводиться перевірка на відповідність оригіналам.  

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія: перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам та приймає рішення про допущення або недопущення до участі у конкурсі.

Оприлюднює на офіційному вебпорталі Краснопільської сільської  ради перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі – кандидати) та інформацію про трудову діяльність   кандидата, з дотриманням Закону України «Про захист персональних даних».

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради   організовує та забезпечує ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

Перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про повну загальну середню освіту», «Про освіту», яке проводиться шляхом письмового тестування.

Перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання.

Публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти , а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробовування.

Обсяг перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти повинен складати не більше 12 сторінок.

Конкурс проводиться у три етапи:

І етап – письмове тестування.

ІІ етап-письмове ситуаційне завдання.

ІІІ етап – публічна та відкрита презентація державною мовою  перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

   Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради,   призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір відповідно до вимог чинного законодавства України.

Перелік питань  до конкурсу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора