КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Село моє! Для мене ти - єдине!

Дата: 12.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 928

Село моє! Для мене ти - єдине!

В Грузькому сьогодні подвійне свято - День села та обжинки! Традиційно зі своїми святковими хлібами, короваями та вітальними піснями на гостину до сусідів прибули делегації з усіх старостатів Краснопільської територіальної громади на чолі зі своїми старостами. Все святкове товариство привітали голова громади Катерина Романенко, депутат Гайсинської районної ради Григорій Боровий,староста Митківського старостинського округу Оксана Волчанська, староста с. Михайлівка Валентина Топочканова.

Зі словами вдячності за працю, за вболівання за майбутнє села, за внесок в його розвиток до односельців звернулись Генеральний директор ТОВ «Агропідприємство «Грузьке» О. Ф. Янчук та директор ТОВ І. Т. Наляжний. Іван Тимофійович великій когорті працівників підприємства вручив грошові винагороди. В свою чергу, від імені громади Катерина Романенко вручила подяки обом керівникам за співпрацю та соціальну підтримку села, а жителі громади - обжинкові дідухи та короваї із зерна нового врожаю.

Насиченою, цікавою та різножанровою була концертна програма, до якої долучилися творчі колективи з усіх старостатів територіальної громади. Але основну ношу взяли на себе місцеві аматори з Грузького.

Кожен виступ супроводжувався гучними оплесками та підтримкою глядацької зали.

Окремі відзнаки та вітальні слова звучали на адресу молоді: братів-спортсменів-призерів та переможців Чемпіонатів України з легкої атлетики Романа і Василя Войтюків. За версією Обласної федерації з легкої атлетики їх визнано найкращими спортсменами 2020 року. Маючи на даний час звання кандидатів в майстри спорту, вони є кандидатами в збірну України з легкої атлетики.

Звучали вітання й на адресу ще однієї зірки - Євгенія Нечмілова- майбутнього хореографа, переможця Всеукраїнського конкурсу народних танців ім. П. Вірського, Всеукраїнського конкурсу сучасного танцю «Крок до мрії», Всеукраїнського конкурсу народних танців «Танцювальні обереги», Всеукраїнського конкурсу «Краса Поділля».

Концертна програма завершилась фінальною піснею та запрошенням усіх присутніх до продовження святкування. На площі перед сільським клубом на дітлахів чекали розважальні атракціони та морозиво, а дорослі частувались гарячою юшкою, шашликами та смачною сільською випічкою. Кожному із присутніх дістався подаруночок - шматок духмяного короваю. На свято свої кулінарні шедеври передали вправні коровайниці з усіх сіл громади.

Щирі слова вдячності за гарне свято звучали на адресу усіх тих благодійників, які підставили плече, аби люди змогли насолодитись таким відпочинком:

- Генерального директора ТОВ «Анропідприємство «Грузьке» Олексія Феофановича Янчука, який ще з 2005 року несе відповідальність за свою малу батьківщину - Грузьке - село, де народився і виріс;

- директора підприємства Івана Тимофійовича Наляжного;

- керівника ФГ «ВМС-Савчук» Володимира Михайловича Савчука;

- керівника ФГ «Явір» Валерія Дмитровича Волчанського;

- депутата сільської ради Василя Петровича Довженка;

- підприємців Любові Петрівни Небесної і Любові Миколаївни Борової, Віктора Володимировича Круглика;

- жителів села: Олександра Олексійовича Запрути, Івана Петровича Щербанюка, Юрія Володимировича Ткача, Наталії Анатолівни Борової, Надії Іванівни Гордійчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора