КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Важливо знати і вміти! 

Дата: 17.09.2021 14:22
Кількість переглядів: 673

Важливо знати і вміти! 

В цьому сьогодні переконалися працівники Краснопільської сільської ради під час тренінгового заняття, яке провів з ними Юрій Володимирович Марцинюк - атестований тренер з великим досвідом просвітницької роботи - в рамках навчальної програми, з якою виїжджає команда Вінницької обласної організації «Товариство Червоного Хреста» в регіони, аби навчати людей наданню першої домедичної допомоги. Було цікаво, пізнавально і доступно, адже після короткого теоретичного ознайомлення з основними підходами в наданні потребуючим першої домедичної допомоги, всі бажаючі змогли випробувати набуті практичні навики на манекенах. Тридцяти хвилин, відведених на заняття, виявилось замало, оскільки в учасників тренінгу виникло чимало інших запитань щодо дій в тій чи іншій критичній ситуації, коли залишаєшся сам-на-сам з проблемою, коли людина перебуває на межі життя і смерті. 
Варто лише подякувати червонохрестівцям за цю безцінну просвітницьку роботу, яку вони здійснюють в громадах області. Крім зазначеного проєкту, як повідомив голова ВОО «Товариство Червоного Хреста» Сергій Андрійович Глухенький, його колеги зараз активно працюють в рамках державної Програми сприяння вакцинації людей від коронавірусу. А ще реалізовують в громадах Вінниччини Програму «Психологічно-соціальна підтримка вразливих категорій населення», якою передбачено допомогу таким сім‘ям в соціалізації, розвитку творчих здібностей, комунікативних задатків у дітей, а також навчання їх елементарній побутовій праці - прибиранню, утриманню в належному стані власного житла та домогосподарства, тобто тим елементарним речам, яких, на жаль, не завжди можуть навчити батьки, які потрапили до важких життєвих обставин. 
Перший етап цієї програми кілька тижнів тому, як ми уже повідомляли, відбувся на спільному заході червонохрестівців та Служби у справах дітей, сім‘ї та молоді Краснопільської сільської ради. Попереду ще багато цікавих проєктів!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора