КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Перевага ТОВ «Вінницягаз Збут» – оплата за електроенергію одним рахунком

Дата: 02.11.2021 11:58
Кількість переглядів: 663

Перевага ТОВ «Вінницягаз Збут» – оплата за електроенергію одним рахунком

 

З жовтня 2021 року ТОВ «Вінницягаз Збут», яке працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії. Відтепер замість оплати двох рахунків – за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії двом окремим компаніям – клієнт може сплачувати всього один, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

 

При цьому споживач сплачує за послугу з розподілу в розмірі тарифу, встановленого НКРЕКП https://www.nerc.gov.ua/?id=37480, тобто в тому ж самому розмірі, як і при здійсненні оплати клієнтом безпосередньо оператору системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку діяльність з розподілу електроенергії та діяльність з постачання електроенергії здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких відповідно має на це ліцензію .

«Розуміючи потреби клієнтів у економії часу та ресурсів, «Вінницягаз Збут» надає можливість укласти всього один договір із компанією-постачальником та взаємодіяти з питань оплати за обидві послуги (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) лише з одним персональним менеджером», - зауважує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

При цьому, як за послугу з постачання електроенергії так і за послугу з розподілу електроенергії клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» можуть сплачувати у зручний для себе спосіб: попередньо, подекадно  або ж після отримання енергоресурсу.

«У разі, якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт оплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання», - зауважує начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Вінницягаз Збут» Галина Чубатенко.

Детальніше про умови придбання електроенергії на сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» – https://vn.gaszbut.com.ua/business

 

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 4336415, або онлайн за посиланням:

https://vn.gaszbut.com.ua/customer-business

 

Довідка

ТОВ «Вінницягаз Збут» здійснює діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання природного газу №  633 від 11.05.2017 та ліцензії  на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу №1199 від 24.06.2020. Компанія вже понад шість років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора