КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Безпековий центр

Дата: 22.11.2021 09:11
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

Безпековий центр - це черговий проєкт, котрий Краснопільська сільська рада реалізує в партнерстві з БФ «МХП - Громаді». Після проведення зовнішніх ремонтних робіт будівельники працюють над внутрішньою реконструкцією приміщення. Встановлюється котел, монтується система опалення, на черзі - внутрішні будівельні роботи. 
Нагадаємо, що це приміщення ПрАТ «Зернопродукт МХП» передало Краснопільській територіальній громаді безкоштовно та профінансувало 200 тисяч гривень на облаштування його фасаду. 
Без перебільшення, приміщення доводять до ладу толокою: 400 тисяч гривень на його реконструкцію надійшло з державного бюджету як інфраструктурна субвенція, 300 тисяч - кошти бюджету Краснопільської сільської ради. 
В структурі Безпекового центру працюватиме й пункт пожежної охорони. Ще однією його складовою стане реалізація проєкту «Офіцер громади», переможцем якого наша громада стала в рамках цільової державної програми. Тож в Безпековому центрі базуватиметься  й пункт розташування місцевих поліцейських, котрі опікуватимуться безпекою жителів та правопорядком на території Краснопільської ТГ. В грудні обидва офіцери, які пройшли відбір як учасники проєкту, завершать відповідне навчання і розпочнуть свою безпосередню діяльність в селах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора