КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Нараївський ФАП не впізнати!

Дата: 29.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 967

Нараївський ФАП не впізнати!

А його оновленню передувала велика спільна робота усіх тих, хто розуміє, що медичні послуги та їх якість мають бути в пріоритеті. Краснопільська сільська рада реконструкцію даху цього медичного закладу вже давно поставила в ряд тих першочергових справ, які мали бути виконаними до кінця поточного року. А перед цим було впорядковано фасад приміщення з дотриманням всіх вимог забезпечення доступності закладу для людей з інвалідністю.  Тож тепер Нараївський ФАП, без перебільшення, можна назвати одним із кращих не лише в Краснопільській ТГ, а й в усій окрузі. Партнерами сільської ради в здійсненні ремонтних робіт приміщення ФАПу виступили ПрАТ «Зернопродукт МХП», місцеві фермери і підприємці. Загальна сума вкладених коштів - 460 560 гривень, з яких 285 514 гривень - це кошти бюджету сільської громади, 139 769 гривень - внесок МХП, решта фінансування - це благодійна допомога місцевого бізнесу: фермерських господарств І. Ситара, О. Мельника, В. Яценка (по 10 тисяч гривень), приватних підприємців Тетяни Кирдан, Тетяни Савченко, Василя Герасимця (по 3 тисячі гривень). 
 Вітаю жителів Нараївки з цією славною подією. Такі справи об‘єднують людей, гуртують громаду і спонукають до нових задумів і проектів. Тож бажаю усім в першу чергу здоров‘я, адже це головне, що кожен з нас мріє мати в житті, що прагне цінувати і берегти. А ще дякую всім, хто долучився до спільної справи, яка слугуватиме людям. 
Серед гостей свята був і директор Гайсинського регіонального підрозділу ПрАТ «Зернопродукт МХП» Сергій Цимбалюк, котрий теж подякував усім за спільну працю, за довіру, за турботу про людей. 
Як і належить, нараївчани подякували всім благодійникам хлібом-сіллю та гарними словами. 
Фельдшер закладу Лариса Ткаченко, як ніхто інший розуміє, що значить для медпрацівника працювати, надавати медичні послуги людям в комфортних умовах. Саме такі віднині матиме очолюваний нею заклад. Нараївка - одне із найвіддаленіших сіл в громаді. Але це жодним чином, за словами старости села Алли Поліщук, не має впливати на якість і доступність послуг, які вкрай необхідні жителям на місцях. Особливо тих, що стосуються здоров‘я людей. 
Черговий об‘єкт, на якому далі концентруються зусилля Краснопільської сільської ради - Гранівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, де проходять зараз ремонтні роботи. Наступною буде Краснопільська АЗПСМ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора