КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

З Новим Роком!!!

Дата: 31.12.2021 08:18
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Шановні жителі Краснопільської територіальної громади! 
Ще один рік залишається в минулому. Для нашої громади він був роком становлення, роком нових і багато в чому зреалізованих планів і задумів. 2021 рік був дуже непростим для громади фінансово, перед нами постійно з‘являлося стільки викликів, що мало вірилося в успішне завершення всіх тих справ та об’єктів, які ми запланували, як вкрай необхідні для наших жителів. 
Але нам вдалося чимало. Практично з нуля ми створили свій центр первинної медичної допомоги і доки не врегулювали всі організаційні та юридичні засади його діяльності на рівні Національної служби здоров‘я, утримували його за кошти бюджету громади. Суттєвий ресурс ми залучили в зміцнення матеріальної бази мережі медичних закладів. Приклад тому - оновлений ФАП в Нараївці, капітально відремонтована амбулаторія в Гранові. Капітально відремонтовано приміщення під сучасний  Центр безпеки , де розташовані поліцейська станція та пожежний відділок - це ще одне важливе досягнення громади! 
Значно поповнилися матеріально наші школи і дитячі садки - комп‘ютерною технікою, меблями, м‘яким інвентарем, побутовим обладнанням та посудом для їдалень і харчоблоків. Ми продовжуємо переводити на новий формат роботи бібліотеки, клуби і будинки культури, тому що переконані - лише в теплих, комфортних умовах можна згуртувати людей та зацікавити їх до участі в культурно-просвітницьких заходах, творчих гуртках чи клубах за інтересами. 
Все в громаді починається з бюджету. Саме тому ми провели величезну роботу з інвентаризації землі, адже саме земля є головним джерелом наповнення казни громади. Ми досягли головного - розуміння від переважної більшості агровиробників істини, що працювати з громадою треба чесно, прозоро і відповідально. Ми налаштовуємо усіх представників місцевого бізнесу на те, що відносини між нами мають бути партнерськими, адже для нас важливо, щоб люди мали роботу і гідний заробіток, а бізнесу важливо, щоб його послуги були затребуваними у людей, а справа розвивалась. 
Крок за кроком ми просуваємось в розвитку сфери комунальних послуг. Це чи не найзатратніша із галузей місцевої інфраструктури, але ми продовжуємо вкладати в неї кошти, тому що стан доріг, вуличне освітлення, водопостачання - це елементарні речі, яких потребують в селах люди,  і які ми маємо, як влада, їм забезпечити. 
Шановні земляки! Передноворічні дні- це завжди привід для кожного згадати рік, що минає, з усіма його невдачами і здобутками. Це нагода визначитися з планами і задумами. Цим живе кожна людина, цим живе й наша громада. Головне - вірити! Вірити в започатковані нами справи і проекти. Вірити в силу колективної праці і єдності. Вірити в те, що майбутнє у нашої громади є, але творцями цього майбутнього є ви - її жителі! 
Я бажаю вам усіляких гараздів! Щастя і впевненості в завтрашньому дні! Здоров‘я, радості й благополуччя, здійснення усіх задумів і мрій! Я бажаю вам миру і добра, тому що лише в добрі, взаєморозумінні і повазі народжуються добрі справи, 
Хай 2022 стане для усіх вас роком миру, щастя й благополуччя! Хай ваші домівки повняться дитячим сміхом! Нехай біди, хвороби, негаразди обходять стороною ваші родини. Хай затишною і доглянутою буде старість наших батьків, людей, котрим потрібна наша підтримка. Хай на столі у всіх вас завжди буде хліб і до хліба. Нехай душа кожного з вас повниться любов‘ю, надією і вірою в щасливий прийдешній рік! Щасливих вам свят! З Новим роком!

З повагою    сільський голова Катерина РОМАНЕНКО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора