КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Поліція Гайсинщини закликає жителів району дотримуватися вимог воєнного стану та не нехтувати сигналами повітряної тривоги

Дата: 31.05.2022 08:36
Кількість переглядів: 1031

Поліція Гайсинщини закликає жителів району дотримуватися вимог воєнного стану та не нехтувати сигналами повітряної тривоги

У період з 23 по 29 травня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 353 звернення та повідомлення громадян про злочини та інші події, з них 38 злочинів мають ознаки кримінальних правопорушень, в тому числі: 6 - крадіжок, 4 - нанесення тілесних ушкоджень, 4 - шахрайства, 3 - ухилення від сплати аліментів на утримання дітей, 1 –ДТП, 1 – хуліганство, 1 - порушення правил поводження зі зброєю, 1 - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та інші.

За минулий тиждень поліцейські зафіксували 11 фактів керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 4 – Бершадська, 3 –Ладижинська, 2 – Гайсинська і 2Теплицька громади. На водіїв-правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи відповідно до ст.130 КУпАП.

23 травня під час проведення процесуальних дій оперативники та слідчі Гайсинського районного управління поліції задокументували злочинну діяльність 60-річного жителя м. Гайсин, який налагодив виробництво підакцизних товарів в промислових масштабах. З гаражного приміщення, яке належить зловмиснику, поліцейські вилучили обладнання для виготовлення цигарок, майже тону сировини – тютюну, близько 4 тисяч готових сигарет, понад дві з половиною тисячі пачок цигарок різних брендів без марок акцизного збору. В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

25 травня в м. Ладижин поліцейські вилучили у нетверезого 35-річного місцевого жителя бойову гранату РГД-5, яку він носив з собою в спорядженому стані. Слідством розпочато провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк до семи років.

Ювенальні поліцейські Гайсинського районного управління поліції продовжують відвідувати сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, а також сім’ї тимчасово вимушених переселенців, проводити превентивну роботу щодо належного виконання батьківських обов'язків по догляду за дітьми та надавати їм гуманітарну допомогу.

Вкотре закликаємо жителів району дотримуватися вимог воєнного стану та не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Бережіть своє життя та життя близьких! Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора