КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Упродовж святкових днів правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі

Дата: 05.01.2023 16:04
Кількість переглядів: 113

Упродовж святкових днів правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі

 

Поліцейські патрулюють на вулицях населених пунктів та контролюють дотримання усіх вимог воєнного стану, зокрема і заборону на продаж та використання піротехнічних засобів.

У період з 25 грудня 2022 року по 1 січня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 387 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події. У тому числі 36 злочинів з ознаками кримінальних правопорушень, з них: 7 – шахрайства, 4 - нанесення тілесних ушкоджень, 3 -крадіжки, 2 - злочини у сфері обігу наркотичних засобів, 2 - порушення законів та звичаїв війни,  2 - пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, 1 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами  1 - порушення правил безпеки дорожнього руху та інші.

В новорічну ніч до несення служби у посиленому режимі в Гайсинському районі для забезпечення публічної безпеки та порядку заступили більше як 80 працівників структурних підрозділів Гайсинського районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області (40 нарядів - піших та автопатрулів). Для спільного несення служби з поліцейськими заступив 31 працівник військкомату, 4 військовослужбовці військової служби правопорядку та 12 працівників добровольчих формувань територіальних громад.

Грубих порушень громадського порядку  не допущено. Жодного повідомлення щодо використання піротехніки на території району не зафіксовано. Поліцейські і надалі пильнуватимуть ситуацію у кожному куточку нашого району та оперативно реагуватимуть на всі виклики і повідомлення.

Дякуємо жителям Гайсинського району за правосвідомість, стійкість та незламність. Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора