КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Про скликання чергової сесії

Дата: 13.02.2023 09:51
Кількість переглядів: 193

   Фото без опису

УКРАЇНА

КРАСНОПІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАЙСИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

   13.02.2023 року № 6

 

Про скликання чергової сесії

Краснопільської сільської ради

 

         Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, скликати чергову 32 сесію Краснопільської сільської ради 8 скликання на  23.02.2023 року. Роботу пленарного засідання розпочати  23 лютого 2023 року о 10.00 год. в залі засідань  Краснопільської сільської ради.

 

І. На розгляд  сесії винести наступні питання, а саме:

1. Про звіт Краснопільського сільського голови за 2022 рік.

2. Про затвердження  звіту про виконання сільського бюджету Краснопільської сільської територіальної громади за 2022 рік.

3. Про направлення вільного залишку коштів  сільського бюджету станом на 01.01.2023 року.

4. Про внесення змін до  структури  апарату Краснопільської сільської ради та її виконавчих органів.

5. Про реорганізацію закладів культури та бібліотек Краснопільської сільської ради.

6. Про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладів освіти шляхом зміни типу і назви закладу.

7.  Про відкриття інклюзивного класу та внесення змін до штатного розпису Михайлівського ліцею  Краснопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області.

8. Про внесення змін до видів економічної діяльності  Краснопільського ліцею Краснопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області.

9. Про внесення змін до Статуту Краснопільського ліцею Краснопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) .

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування АТ «Укрпошта» для розміщення та  експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку».

12.Про передачу у власність  земельної  ділянки .

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)    меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у   оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

15.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості).

16.Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.

17.Розірвання договору  оренди гідроспоруди від 19.04.2018  року Проценко Руслана Валеріївна с.Михайлівка

18. Про розірвання договору оренди водного об’єкту  від 18.09.2018 р. Гуральник Петро Петрович с.Тополівка.

19.  Внесення змін до рішення 18 сесії 8 скликання від 10.12.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту  та дорожніх господарств Службі автомобільних доріг у Вінницькій області».

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під проектними дорогами ) за межами населеного пункту Михайлівка з правом передачі їх в оренду ТОВ «ПК «Зоря Поділля».

 

ІІ. Дане розпорядження  оприлюднити на сайті сільської ради,  дошках оголошень на території сільської ради.

ІІІ.  Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Сільський голова                           Катерина РОМАНЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора