КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Неймовірна атмосфера, позитивні емоції та надзвичайно потужні

Дата: 12.07.2023 11:46
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Неймовірна атмосфера, позитивні емоції та надзвичайно потужні

промови, котрі лунали з уст фронтмена групи KOZAK SYSTEM Івана Леньо в проміжках між самобутніми піснями залишаться в пам‘яті краснопільчан та гостей громади надовго.

Не лише Краснопілка, а й вся округа отримала неймовірний заряд позитиву та патріотичного духу завдяки переконливим словам Івана, глибині пісень, народжених війною, та щирості думок, якими ділився він зі своїми глядачами.

176-м за рахунком став благодійний концерт KOZAK SYSTEM у Краснопілці!

«Або ти на фронті, або ти з фронтом» - в цьому, за словами Івана Ланьо, має сьогодні полягати місія кожного українця. Десятки автомобілів та дронів, військового оснащення та засобів зв‘язку уже закуплено KOZAK SYSTEM для потреб ЗСУ і передано на фронт.

Все це за підтримки прихильників гурту та у тісній співпраці з кампанією МХП, котра взяла на себе чималу ношу допомоги ЗСУ, адресно підтримуючи військові частини та конкретних бійців.

Не одну сотню фронтових доріг разом гуртом KOZAK SYSTEM проїхав народний депутат Микола Кучер, котрий теж долучився до благодійного заходу в Краснопілці.

Слова вдячності за ту атмосферу добра, патріотизму й благодійності , котру отримали глядачі та слухачі дійства, висловлюю усім присутнім !. Такі концерти єднають, надихають і спонукають до благодійності, добрих справ заради перемоги. Дякую усім за єдність і підтримку усіх благодійних починань, які стартують в громаді.

А KOZAK SYSTEM - це круто, патріотично і незабутньо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора