КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Шановні винуватці сьогоднішнього свята - працівники закладів культури!

Дата: 09.11.2023 14:32
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Шановні винуватці сьогоднішнього свята - працівники закладів культури! Сьогодні - ваше свято. Свято тих, хто за своїм покликанням, посадою, вибором душі зазвичай влаштовують і дарують свята іншим. Адже жоден захід, жодна урочиста подія не обходиться без вашої творчості, креативності, таланту та майстерності.

Війна внесла свої корективи і у вашу професійну діяльність. Але ви змогли перелаштувати свою роботу під нові потреби - допомогу ЗСУ.

Ви плетете маскувальні сітки, теплі шкарпетки, печете, готуєте смаколики, організовуєте благодійні заходи і донатите, допомагаючи військовим.

Щира вдячність вам за небайдужість, за активність і патріотизм, за підтримку громади у всіх її починаннях. Попереду у нас ще багато ідей, планів та спільних проєктів, котрі втілюємо заради одного - перемоги і повернення до мирного життя.

Успіхів вам і творчої наснаги, здоров‘я і витримки, єдності і підтримки від людей. Адже ви були і залишаєтеся першими - лідерами усіх тих культурних починань, котрі реалізовуємо в наших селах. Гуртуйте і надалі навколо себе людей, даруйте їм хвилини радості і гарного настрою. Адже навіть всупереч військовому стану, культурному фронту завжди є місце в житті. Хай мир і злагода панують в ваших домівках та не забариться те довгоочікуване слово ПЕРЕМОГА в житті кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора