КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Шановні  керівники підприємств, установ, організацій та фермерських господарств, котрі здійснюють свою виробничу діяльність на території Краснопільської територіальної громади!

Дата: 23.11.2023 08:17
Кількість переглядів: 59

     Шановні  керівники підприємств, установ, організацій та фермерських господарств, котрі здійснюють свою виробничу діяльність на території Краснопільської територіальної громади!

Відповідно до законів України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про військовий обов’язок і військову службу»,  «Про місцеві державні адміністрації», Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487, та з метою забезпечення функціонування системи військового обліку на території  Гайсинського району у 2023 році

  Вам необхідно 28 листопада 2023 року на 10:00 год. з’явитись в Краснопільський будинок культури (І поверх), вул.Центральна,16а, для звіряння облікових даних військового обліку вашого підприємства з обліковими даними Гайсинського  територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

При собі мати наступний перелік документів:

  1. Наказ про призначення відповідальної особи за ведення військового обліку;
  2. Список персонального військового обліку в електронному виді (Додаток 5 до постанови КМУ № 1487 від 30.12.2022 року);
  3. Копії військово-облікових документів військовозобов’язаних, які працюють на підприємстві (установі, організації);
  4. Відомість видачі бланків спеціального військового обліку (при наявності заброньованих працівників);
  5. Папка з керівними документами (ЗУ «Про військовий обов’язок і військову службу», Постанова КМУ № 1487 від 30.12.2022 року);
  6. Папка з листуванням з Гайсинським РТЦК та СП.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора