КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Такого ярмарку на підтримку ЗСУ в Краснопільській громаді ще не було!

Дата: 05.02.2024 11:55
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

Такого ярмарку на підтримку ЗСУ в Краснопільській громаді ще не було! 💪💪💪💙💛

Більше тижня йшли підготовчі роботи. А старт їм дала наша фермерська спільнота. Кілька зустрічей в сільській раді, де радились, обговорювали, пропонували… Саме їх ініціативою було задонатити стартовий капітал на ярмарок у розмірі 100 грн з гектару. Активно долучились і одноосібники. Саме кошти аграріїв дали змогу придбати м‘ясо, рибу і забезпечити торговельні столи домашніми м‘ясними делікатесами та рибною продукцією. Завдяки вправним рукам господинь з Краснопільського ліцею та дитячого садка асортимент був вражаючим: домашні ковбаси, буженина, запечене сало, рибні страви і оселедці… На ура розійшлися копчені кури ( дякуємо за сировину ПрАТ «Зернопродукт МХП»). Смачнющі голубці та млинці, гори здоби, десертів, солодощів, тортів, тістечок… Це все - старання наших кулінарок з кафе М-12, «Зустріч», працівників адміністрації сільської ради, колективів школи та садочку, медперсоналу амбулаторії , старостатів. Приємно вразили представники Кивачівського старостату, фермери та приватні підприємці, котрі не лише допомогли по-сусідськи продукцією, а й задонатили на потреби ЗСУ чималі суми, долучившись до аграрної спільноти Краснопілки.

Давно на центральній площі села не було так людно і гамірно. Хтось прийшов на закупи, хтось - просто поспілкуватися і поділитися своєю благодійною гривнею, а комусь довелося добре попрацювати, аби пригостити людей смачним шашликом, пахнючою юшкою, наваристою шурпою чи гарячим глінтвейном.

Якщо відверто, то напередодні в організаторів ярмарку був чималий острах, а чи вдасться продати ті гори продукції, чи не залишаться страви на мангалі, в казанах та термосах?! Дарма!!!

Все розкупили, всім посмакували! Залишилась одна прикрість - торгівля була настільки активною, що тим, хто прийшов побазарували пізніше, смаколиків не дісталося, тож люди просили з наступним ярмарком не відволікати!

Звісно, найбільше вражала атмосфера на площі і відгуки людей, що це все дуже потрібно! Адже це чи не найкраща можливість згуртуватись в підтримці наших оборонців, налаштувати жителів громади на єднання і бажання робити корисну справу. Стільки взаємних слів вдячності, підтримки, задоволення від спільної праці та побажань рухатися далі краснопільчани давно не чули й не відчували. Ми всі разом довели собі і кожному, що нам нічого ділити, і немає нічого ціннішого, окрім загального бажання миру і перемоги. А досягнемо ми цього всього лише в єднанні, лише в пошуку будь-яких шляхів, можливостей та добрих справ, аби допомогти своїм землякам звільняти українські землі від рашистських окупантів.

Щира дяка всім за величезну роботу! Радіймо спільному результату - нам вдалося зібрати 189 тисяч 169 гривень, з яких 16 тисяч - це кошти ГО Ветеранський простір "Нескорені" котрі зібрали учасники проєкту .

Тож вперед до перемоги! В єдності наша сила,- і ми це довели! Іншого шляху у нас просто немає, якщо хочемо жити вільними на своїй землі.

Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора