КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Спасибі за здійснення мрій …

Дата: 22.06.2018 12:17
Кількість переглядів: 364

       Уже дуже давно батьки і діти  Кивачівського ДНЗ « Сонечко» мріяли    побувати  в Софіївському парку м. Умань . І ось нарешті , завдячуючи  турботі голови  Краснопільської сільської ради Романенко К.М., заступнику голови Вдовику В.І., начальнику  відділу освіти культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради Стрижавській Н.П., директору Гайсинської філії ПРаТ МХП «Зернопродукт»  Січкарю А.О., які виділили  для поїздки   безкоштовного автобуса, мрія дітей здійснилася.

    Червневого літнього ранку  діти разом з батьками та вихователями вирушили у загадкову,  сповнену  приємних  пригод  подорож .  Усі, затамувавши подих, чекали  тієї миті, коли нарешті  вони поринуть  у чарівний  світ  природи.

            Потрапивши до музею живої природи під назвою "Софіївка", відразу переконалися: тут все нагадує казку. І це справді так, адже в основу композиційного вирішення центральної частини парку покладені сюжети з міфології Стародавньої Греції та Риму, а деякі місця нагадують оселю грецьких богів, героїв, письменників та філософів.

          Парк цінують саме за максимально гармонійне поєднання в стилі японських садів і кращих зразків європейського ландшафтного дизайну, поєднання каменів, рослинності й води. Часом не віриться, що все це — витвір рук людських!

        Відвідувачі  відчували дивну невидиму ауру позитивної енергетики. Із завмиранням серця плавали по підземній річці, милувалися незвичайним фонтаном, який знаходиться прямо на середині озера.

           У маленьких озерах шумно купалися білі лебеді та інші види найкрасивіших птахів,  милували око  золоті рибки,  над якими схилялися діти, загадуючи бажання, та, затамувавши подих, чекали його здійснення.  Все радувало око, переповнюючи захопленням душу.  Продовженням  екскурсії стала подорож на кораблі,  який,  розправивши свої вітрила, поніс усіх назустріч новим несподіванкам.

             Час минав швидко, всі втомлені, але  щасливі  поверталися додому. Обличчя дітей світилися від  задоволення, а  серця батьків були  переповнені  вдячністю  за надані хвилини  щастя, за можливість  відірватися нарешті від повсякденних турбот, буденності  і отримати хвилини насолоди  від цієї незвичайної подорожі. Всі раділи, спілкувалися,  обмінювалися враженнями   від побаченого .

           Хочемо  висловити щиру вдячність  всім, хто допоміг  нам зануритися  у дивовижну красу  Софіївського парку .

                                        Фото без опису        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора