КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 10.10.2018 21:52
Кількість переглядів: 361

              З  ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

5 жовтня в  Будинку культури с. Краснопілка  відбулося свято, приурочене Дню вчителя. На нього були запрошені колективи шкіл Краснопільської ОТГ.

  З вітальним словом до присутніх звернулися голова ОТГ Романенко Катерина Миколаївна та заступник директора  Гайсинської філії ПрАТ «Зернопродуктт» Кравчук Сергій Михайлович. Вони побажали присутнім усього найкращого, а, насамперед,миру, здоров´я, терпіння та творчих здобутків. Також було відзначено Грамотами відділу освіти в номінації «Генератор ідей» директорів  Краснопільської, Нараївської, Кивачівської та Тополівської шкіл. Не залишилися поза увагою ті вчителі, учні яких в минулому навчальному році були переможцями районних і обласних конкурсів та змагань. Їм було вручено грамоти.

   На святі лунали пісні, поезії, гуморески, які додали присутнім гарного настрою та ще раз підкреслили їх вагомий внесок в розвиток України.

   Насамкінець до слова запросили начальника відділу освіти Стрижавську Наталію Павлівну. З особливим піднесенням та щирими словами вона привітала усіх освітян з прийдешнім святом, не обминувши увагою й тих, хто вже на заслуженому відпочинку, бо, як сказала вона, вчитель завжди залишається вчителем, де б він не був та скільки не було б йому років.  Наталія Павлівна побажала всім миру, здоров´я, благополуччя у родинах, щедрих врожаїв на полі та в школі, лагідних обіймів сонця та близьких людей, пахощів квітів та хліба в оселях. Як заклик, пролунали слова Тараса Шевченка:

Молітесь Богові одному,

Молітесь правді на землі,

А більше на землі нікому

Не поклонітесь…

   Свято пройшло в дружній та теплій обстановці.

                                                                         Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора