КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

День працівника сілського господарства

Дата: 20.11.2018 15:47
Кількість переглядів: 518

17 листопада в Краснопільській ОТГ вітали з Днем працівника сільського господарства всіх її жителів, адже це свято  хліборобів, тваринників і просто тих, хто підтримує важку працю селян. Важку, але таку необхідну.

   І ось, в сільському Будинку культури зібралися жителі громади, гості. З вітальним словом до присутніх звернувся директор Гайсинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Січкар А.О. Він щиро подякував селянам за наполегливу працю і побажав усіх земних благ, адже, як зазначив він, від благополуччя кожного залежить добробут усіх.

   З щирими словами привітання та глибокою повагою звернулася до присутніх голова Краснопільської ОТГ Романенко Катерина Миколаївна. В кожному її слові відчувалося щире захоплення та безмірна шана  до тих людей, які трудяться на землі. В свою чергу вона обіцяла сприяти покращенню побутових умов у всіх селах ОТГ.

   Символічно, що цей день збігся з першою  річницею Краснопільської ОТГ. І хоч пройшло небагато часу від дня її заснування, але зроблено чимало. Катерина Миколаївна разом зі своїм заступником Василем Івановичем презентували результати роботи за один рік. І, як показали вони, дуже багато зроблено:  ремонти та обладнання ФАПів, відремонтовані дороги, підведення швидкісного інтернету, заміна частини водогону, облаштування зон відпочинку… Можна ще й ще називати те, що зроблено для комфорту жителів кожного села, але, мабуть, ніколи не закінчиш, тому що всі прагнуть до більшого і подають нові ідеї, які, зазвичай, не залишаються поза увагою Катерини Миколаївни.

   Про результати роботи у сфері освіти розповіла Стрижавська Н.П., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту.  Вона подякувала за допомогу у ремонті шкіл, дитячих садочків та Будинків культури  

   Ніби коштовними перлами, все свято було пересипане виступами сільських аматорських колективів. Лунали їхні пісні, гуморески, вірші. А ще приємним сюрпризом став розіграш лотереї для кращих працівників МХП ПрАТ «Зернопродукт».  Виграшні білети дозволять відпочити та оздоровитися в санаторії вісьмом селянам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора