КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2018 13:23
Кількість переглядів: 355

 

До Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Будинку культури  с. Краснопілка відбувся святковий концерт, який зібрав усіх тих, хто причетний до цієї події.  

     Присутніх привітав заступник голови Об’єднаної Територіальної Громади Вдовик В.І. та побажав усім здоров’я, щастя, більшого розквіту та творчих здобутків. Також від імені голови ОТГ Романенко Катерини Миколаївни подарував солодощі.

     Всі виступи директорів Будинків культури були пересипані чудовими піснями, які прозвучали від народних аматорських колективів. Зі словами глибокої поваги за роботу та найщирішими побажаннями до присутніх звернулася начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Стрижавська Наталя Павлівна, яка обіцяла й надалі підтримувати як морально, так і матеріально  всіх працівників культури.

     Після завершення свята всі зібралися за святковим столом, аби в теплій домашній обстановці за філіжанкою кави з солодощами обговорити нагальні проблеми та шляхи їх вирішення. Також було проведено анонімне анкетування, яке допоможе виявити всі потреби, що виникли на теперішній час.

      Зі святковим настроєм та впевненістю в завтрашньому дні гості роз’їхалися по домівках.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора