КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

РОЗВИТОК МУЗЕЇВ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Дата: 05.11.2018 19:59
Кількість переглядів: 470

            РОЗВИТОК МУЗЕЇВ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

30 жовтня на базі Краснопільської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся семінар на тему «Розвиток музеїв в закладах освіти». Сюди завітали представники з Тульчинського, Ладижинського, Тростянецького та інших районів Вінницької області. Зустріла гостей завідувач музею, заступник з навчальної роботи місцевої школи Ніна Яківна Косенко.

   Після щирих дитячих привітань з піснями та віршами гості завітали до музею, де екскурсоводи розповіли про його історію створення. Зокрема, вони показали зібрані експонати, спогади очевидців, які були записані від живих односельців про партизанський рух на території Гайсинщини під час Другої світової війни.

   Не оминули гості і Світлицю, де побачили давнішу  історію села, а саме – життя і побут краснопільчан початку ХХ століття.

   На сам кінець всіх запросили до Будинку культури, в якому знаходиться краєзнавчий музей. І тут гості дізналися багато цікавого, що могло б залишитися забутим, якби небайдужі жителі Краснопілки не систематизували та не впорядкували зібраний матеріал.

   Цей семінар залишив приємне враження у всіх його учасників, адже показав, яке багате та цікаве наше минуле. А без минулого, як відомо, ми не збудуємо майбутнє.

 

                                                     Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора