КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Збори (схід) села жителів с.Краснопілка

Дата: 24.02.2019 23:31
Кількість переглядів: 339

20 лютого в приміщенні Краснопільського сільського Будинку культури відбулися збори (схід) села.

Сільський голова К.М.Романенко представила громаді звіт про проведену роботу протягом 2018 року. Розповіла про надходження та витрати  сільського бюджету, про роботу та утримання об’єктів соціальної сфери, благоустрій територій населених пунктів .  Окремо зупинилася на питаннях, що найбільше турбують односельців: припинення руху великовагового транспорту через центр села та будівництво об’їзної дороги, земельні питання, визначення статусу релігійної громади .

З актуальною інформацією  виступили представники пенсійного фонду та управління соціального захисту Гайсинської РДА.

 З інформацією про дотримання правил благоустрою населених пунктів та презентацією проекту символів громади: герба та прапора – виступив заступник голови Вдовик В.І.

 Директор комунального підприємства «Водограй» Гончарук П.І. розповів присутнім жителям громади про перспективи розвитку та розширення надання послуг.

 На сходи села були запрошені  представники ПрАт  Зернопродукт МХП: Січкар А. О. та Онука В. В. Найбільше гострих питань було адресовано саме їм: щодо підвищення орендної плати за паї, умови договору оренди, недопущення руху великовагового транспорту через центр Краснопілки. На всі питання було надано обґрунтовані відповіді.

                                   Фото без опису

 Фото без опису

                                                Фото без опису

                   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора