КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Пілотний "Клуб молодих підприємців"

Дата: 15.05.2020 11:25
Кількість переглядів: 678

                               Фото без опису

Запрошуємо приєднатися  до «Клубу молодих підприємців» в рамках  проєкту, що стартував на Вінниччині «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості») який співфінансується програмою Європейського Союзу ERASMUS+.

 Метою проєкту є зниження рівня безробіття та сприяння розвитку підприємницького потенціалу сільської молоді в країнах Східного партнерства.

Членство в клубу є відкритим. Членом клубу можуть бути всі молоді люди, що проживають в сільській місцевості, віком від 18 – 30 років (громадські активісти, студенти, підприємці тощо.)

Засідання клубу проводитимуться в приміщенні  Краснопільської сільської ради. Учасники зможуть брати участь у навчальних семінарах, тренінгах он-лайн/офлайн, навчальних курсах на базі веб-платформи проекту «JOURNEY», міжнародних обмінах.

Особливо важливим є те, що для учасників проєкту передбачено вивчення досвіду Європейського Союзу у форматі діалогу між молоддю з сільської місцевості, що проживають країнах ЄС та в країнах Східного партнерства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора