КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

УВАГА! Стартує конкурс-фестиваль муралів «street art of my village»

Дата: 09.11.2020 10:49
Кількість переглядів: 811

Фото без опису

УВАГА! Стартує конкурс-фестиваль муралів «street art of my village»

Вибори позаду. Попереду - дорога єднання, нового становлення і розвитку нашої громади. Тепер ми одна родина, в якій, як і належить, маємо триматися гурту і бути один одному опорою. Настав час «збирати каміння». Тож розпочинаємо спільну реалізацію нового проєкту переможця першого Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів «Час діяти, Україно!». За  фінансової підтримки "Благодійного фонду "МХП-Громаді" у розмірі 50 000грн. Буде реалізовано проєкт «STREET ART OF MY VILLAGE» конкурс-фестиваль муралів в сраснопілка.

Мета проєкту -  розписати сірий непривабливий паркан в центрі с. Краснопілка та створити  цікавий арт-об’єкт  який покращить зовнішній вигляд центру нашої ОТГ. Розписи будуть присвячені об’єднанню громади. Команда проєкту прагне згуртувати людей навколо цієї ідеї, надихнути і переконати жителів наших сіл в тому, що сьогодні дуже багато залежить саме від людей, та провести цікавий захід для мешканців ОТГ. Муралів має бути чотирнадцять. Тринадцять - представлятимуть кожне з сіл Краснопільської ОТГ, а чотирнадцятий - присвячений об’єднанню та символізуватиме те, що ми відтепер одна громада.

До участі у конкурсі запрошуємо художників аматорів з усіх сіл ОТГ. Кожна талановита людина  матиме змогу не тільки презентувати своє рідне село  на загальному муралі, а й поборотися за призовий фонд конкурсу. Думаємо, що саме в такому форматі має відбуватися змагання  між нашими селами та їх жителями. Просимо всіх мешканців підтримати проєкт та повідомити потенційних учасників про його проведення.

На першому етапі реалізації проекту просимо наших митців намалювати кольоровий ескіз муралу (розмір малюнку по вертикалі 30 см по горизонталі 60см), та до 30.11.2020р. сфотографувати і надіслати на електронну адресу: krasnopilskasilrada@ukr.net  з приміткою: «на конкурс»або принести в приміщення Краснопільської сільської ради. Не забудьте зазначити прізвище, ім’я, по батькові учасника, вік, місце  проживання та контактний телефон. Участь у конкурсі можуть брати учасники віком від 16 років, кількість ескізів від одного учасника необмежена. 

Телефон для довідок:  0633114403


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора