КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ

Дата: 18.12.2020 23:14
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

І це дійсно аксіома. Але головне полягає не у невідворотності свята, а у тому факті, що ще не перевелись в нашій країні люди, які власними зусиллями наближають ці свята для дітей. В Краснопільській громаді такою людиною є Голова ТГ Катерина Миколаївна.
Катерина Миколаївна, у мене сьогодні прекрасна іпостась, я волію бути одним із тих, хто щиро подякує Вам за Ваше добро, за Вашу увагу до дітей, за Вашу порядність, за Вашу рису характеру виконувати всі обіцянки, за Ваше вміння говорити правду, за Ваші вчинки з підтримки підростаючого покоління.
Голова Краснопільської ТГ своїми вчинками, своїми діями, своїми ділами, своїми словами доводить свою людську суть. Не виключенням став і сьогоднішній переддень Дня Святого Миколая. Катерина Миколаївна за свої власні кошти закупила 50 Миколайчиків, особисто вручила їх юним орієнтувальникам Краснопільської школи та доручила мені вручити Миколайчики спортсменам Кивачівської школи.
Як мало потрібно для того щоб принести людям радість. І як мало людей це розуміють. Але добре, що це розуміє Катерина Миколаївна і розуміють ті, для кого вона не жалкує своїх сил, своїх коштів, своєї доброти. І сьогодні, напередодні Величного Дня Святого Миколая я хочу подякувати Голові Краснопільської ТГ Катерині Миколаївні за зроблену нею добру і безкорисливу справу, за щедрість її душі, за благородний вчинок, яким вона продемонструвала свою шляхетність та благочинність.
Від імені всіх гуртківців гуртків «Спортивне орієнтування» висловлюю Катерині Миколаївні слова подяки за допомогу у втіленні у реальність дитячих мрій, за велетенське прагнення зробити життя дітей у своїй рідній громаді дійсно казковим.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора