КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Допомога нашим захисникам

Дата: 22.12.2020 08:42
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

Шановні жителі Краснопільської територіальної громади!

Сьомий Новий рік наші бійці зустрічають в умовах війни. Традиційно напередодні новорічних та різдвяних свят наша громада долучилася до благодійної акції в підтримку воїнів, котрі несуть службу в зоні проведення операції Об‘єднаних сил. Нашими підприємцями, учнівськими та вчительськими колективами, працівниками органів місцевого самоврядування і просто небайдужими жителями громади зібрано чималий гуманітарний вантаж, до якого ввійшли продукти харчування, фрукти, овочі, мінеральна та солодка вода, солодощі та смаколики до новорічного столу бійців 59 ОМБР, Нацгвардії та Нацполіції.
Приємним сюрпризом бійцям стануть дитячі малюнки та вітальні листівки, підготовлені нашими дітлахами. 

Все це хоч трохи скрасить військові будні наших захисників, внесе в їх життя часточку добра та розуміння, що ми пам’ятаємо про них і вболіваємо за їх долі.

Шановні жителі громади!

Щиро дякую всім, хто долучився до благодійної акції, хто надав посильну допомогу у зборі гуманітарного вантажу, хто і словом, і ділом довів свою єдність з такою доброчинною місією!

Ми маємо бути разом в усіх справах, але особливо маємо гуртуватися, коли йдеться про вболівання за долю тих, хто береже наші мир і спокій тут, на нашій малій батьківщині. Молімося за тих, хто на передовій, за їх щонайшвидше повернення до своїх домівок, до своїх рідних і близьких! 

З повагою сільський голова  Катерина Романенко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора