КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Питання умов проживання сімей, котрі перебувають в складних життєвих обставинах, завжди в полі зору Краснопільської сільської ради.

Дата: 11.03.2021 16:02
Кількість переглядів: 340

Питання умов проживання сімей, котрі перебувають в складних життєвих обставинах, завжди в полі зору Краснопільської сільської ради. Саме для налагодження контактів з такими сім‘ями, забезпечення соціального супроводу та профілактичної роботи відділом у справах дітей і соціального захисту Краснопільської сільської ради здійснюються відвідування цих родин. Вивчаються побутові умови, потреби членів родин, особливо дітей,  в одязі, гігієнічних засобах, в іграшках. Завжди аналізується фінансова спроможність батьків щодо матеріального забезпечення дітей.
В ході відвідин таких сімей і було зібрано чималий об‘єм інформації щодо проблемних питань та матеріальних потреб таких родин. Аби хоч частково їх вирішити та задовольнити, фахівці відділу у справах дітей та соціального захисту налагодили контакти з М.Місіонерським центром м. Жмеринка «Джерело надії». Так ми віднайшли ще одного партнера для благодійних справ - проведення в селах громади акції «Приємний сюрприз», впродовж двох етапів якої 17 наших родин - три з Михайлівки, три з Краснопілки, чотири з Кивачівки, одна з Цвіліхівки, три з Нараївки і три з Тополівки отримали подарунки для своєї дітвори. Разом з фахівцями відділу ці сім‘ї відвідала представниця М.Місіонерського центру Олена Геннадівна Огньова. 
Ми вдячні всім, хто долучився до реалізації цієї акції в громаді, зокрема, голові ТГ К.М. Романенко за допомогу в організації перевезення благодійного вантажу. Творімо добро разом! Адже поруч є чимало людей, які потребують нашої уваги і допомоги. Особлива турбота - дітям, тож єднаймося, аби робити їх дитинство щасливим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора