КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Шановні землевпорядники!

Дата: 12.03.2021 13:02
Кількість переглядів: 1950

Фото без опису
Сердечно вітаю вас із професійним святом! Земля – наше основне національне багатство, яке перебуває під особливою охороною держави. Це наша святиня, годувальниця, невичерпне джерело добробуту та благополуччя людей, котрі на ній трудяться, вкладаючи, свої сили, вміння, натхнення.
Від нашої спільної відповідальної і професійної роботи сьогодні значною мірою залежить раціональне використання земельних угідь, збереження земельного ресурсу для прийдешніх поколінь, надійний захист конституційних прав землевласників та орендаторів.
Для нашої громади земля - це головне джерело бюджетних надходжень, тож ваш внесок у врегулювання всіх процесів орендних відносин, своєчасних і повних бюджетних надходжень від землевласників та землекористувачів  громади цінуємо і всіляко підтримуємо.
У цей передсвятковий день бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі, злагоди в колективі та нових творчих звершень у справі збереження й примноження нашого безцінного багатства на благо процвітання Краснопільської територіальної громади і рідної України! Добра і щастя вам та вашим родинам! Хай плідною буде ваша праця і вагомими результати роботи нашої земельної служби!
                                                                З повагою Краснопільський сільський голова 
                                                                                                                          Катерина Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора