КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Порядок в селах - це наше спільне обличчя!

Дата: 12.03.2021 11:04
Кількість переглядів: 1348

Фото без описуФото без опису

Порядок в селах - це наше спільне обличчя!

Чергова нарада, проведена головою Краснопільської територіальної громади К.М. Романенко із старостами, стосувалася нагальних питань життєдіяльності сіл, але найбільше обговорювалось питання благоустрою. 
Основні сили зараз, як акцентувала Катерина Миколаївна, мають спрямовуватись на розчистку сільських територій, кладовищ, безгоспних дворів, придорожніх смуг від порослі, зношених зелених насаджень, дерев, які складають загрозу руху транспорту і можуть спричинити небезпеку для людей, громадських будівель тощо. 
В старостинських округах уже активно розпочалися роботи з благоустрою. На підмогу працівникам комунального підприємства прийшли технічні працівники, кочегари місцевих навчально-виховних закладів і просто активні, небайдужі люди. 
В ході розчистки здійснюється заготівля дров для шкіл, дитсадків, ФАПів, що суттєво допоможе зекономити бюджетні кошти. Водночас задовольняються потреби в дровах одиноких людей та кризових сімей. Можливість заготувати паливо на опалювальний сезон можуть отримати всі, хто долучиться до розчистки та впорядкування громадських місць в селах громади. І таких людей немало. 
Найактивніше роботи з благоустрою йдуть в Кивачівському, Нараївському старостатах. Велике прохання до усіх жителів громади: подбайте про свої присадибні ділянки та прилеглі до них території! Допоможіть неспроможним, стареньким людям, котрі не мають поруч рідних і близьких людей, навести лад біля їхніх дворів. Лише спільною працею ми зробимо наші села кращими! Порядок в них - це наше спільне обличчя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора