КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Протокол 9

Дата: 12.04.2021 10:40
Кількість переглядів: 1436

Фото без опису

 

 

УКРАЇНА
КРАСНОПІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГАЙСИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

КОМІСІЯ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

23733 с.Краснопілка, Гайсинського району,   вул. Центральна, 10 Е , тел. 52-2-45

 

                                                  ПРОТОКОЛ № 9

 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

09  квітня  2021 року                                                                 с.Краснопілка             

 

Головував: заступник комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заступник сільського голови – В.І.Вдовик

Присутні: члени комісії з питань ТЕБ та НС( за списком) , начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Стрижавська Н.П.

 

1.Про продовження на території Краснопільської ТГ Гайсинського району посилених обмежувальних протиепідемічних заходів та забезпечення контролю за їх дотриманням.

СЛУХАЛИ: заступника сільського голови  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вдовика В.І.

 

Заступник сільського голови Краснопільської сільської ради  ознайомив присутніх із протоколом № 9 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 09 квітня   2021 року  та наголосив на безумовному виконанні  вимог даного протоколу.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

            Сімейний лікар АЗПСМ  с.Краснопілка  Колосова О.В. проінформувала присутніх про стабільно складну епідемічну ситуацію із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом  SARS-CoV-2 на території громади  та важкий перебіг хвороби пацієнтів. Також наголосила на проведенні профілактичних щеплень проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія вирішила:

               

1. Інформацію сімейного лікаря АЗПСМ с.Краснопілка  Колосової О.В., заступника сільського голови Краснопільської сільської ради  Вдовика В.І. взяти до уваги.

       2. На засіданні комісії з питань ТЕБ та НС розглянуто питання щодо продовження на території Краснопільської територіальної громади:

 

2.1. Заборони з 00.00 годин 12 квітня до 00.00 годин 19 квітня
2021 року
:

проведення всіх масових розважальних  спортивних, рекламних та інших заходів, крім офіційних спортивних  заходів без участі глядачів;

проведення культурних  масових заходів;

приймання відвідувачів у театрах, концертних організаціях, кінотеатрах, інших закладах культури та приймання відвідувачів іншими суб’єктами діяльності у сфері культури;

діяльності культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів споруди чи приміщення;

 проведення релігійних заходів на відкритому повітрі, під час яких не забезпечено дотримання дистанції 1,5 метра між присутніми.

 

Термін виконання: невідкладно

 

2.2. Рекомендовано начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради Стрижавській Н.П.  заборонити з 00.00 годин 12 квітня до 00.00 годин 19 квітня 2021 року відвідування  закладів освіти усіх типів та форм власності її здобувачами, в тому числі учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, крім здобувачів закладів дошкільної освіти.

 

Термін виконання: невідкладно

 

2.3. Зобов’язати  дільничного, районні відділи поліції ГУНП  України у Вінницькій області спільно з районними управліннями Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області посилити в межах компетенції заходи контролю щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах торгівлі та  громадського харчування, агропродовольчих (промислових) ринках, розважальних закладах на території громади.

У випадках виявлення порушень діяльності суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, тимчасово призупиняти їх діяльність до виправлення виявлених порушень.

 

Термін виконання: невідкладно.

 

2.4. Забезпечити  суворий контроль за дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104) та прийнятих протокольних рішень місцевими комісіями з питань ТЕБ та НС.

 

Термін виконання: постійно.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  сільського голови Вдовика В.І.

 

 

                                                        

 Заступник комісії з питань ТЕБ та НС                      В.І.Вдовик

 

 Секретар комісії                                                        Т.А. Сидорчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора