КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Краснопілка моя - миру й щастя село!

Дата: 25.08.2021 09:07
Кількість переглядів: 446

Краснопілка моя - миру й щастя село!

Такими словами зустрічали учасників урочистостей до Дня незалежності України та Дня села організатори свята. Традиційно, на подію з’їхалися представники усіх старостатів Краснопільської громади на чолі зі своїми старостами. І кожний по-своєму зумів вразити глядачів креативно оформленими світлицями. Тут вам і дари садів та ланів, і смачна випічка, і колоритні вишивки, і древнє побутове начиння, і живопис місцевих художників. Хлібом-сіллю та музичними вітаннями зустрічали творчі колективи старостатів біля своїх світлиць голову громади Катерину Романенко, делегацію з Гайсинської ТГ на чолі з Анатолієм Гуком. Згодом до участі в урочистостях долучилися голова Гайсинської РДА Людмила Головашич та заступниця голови Гайсинської районної ради Оксана Матвієнко. 
Вразила своєю багатожанровістю концертна програма. Таки талановиті і надзвичайно творчі наші люди! 
Теплими словами та щирими побажаннями вітала громаду її очільниця Катерина Романенко і усі гості свята. Не обділив увагою дійство регіональний директор Гайсинського виробничого підрозділу ПрАТ «Зернопродукт МХП» Сергій Цимбалюк, нагородивши двох наймолодших місцевих дарувань цінними подарунками. 
Традиційно з нагоди свята відбулось нагородження  цілої когорти краснопілчан, серед них - старійшини громади Т.І.Риженко і П.С. Бабій, котрі народились в далекому 1926 році. Пам‘ятні подарунки отримали й родини, до осель яких залетів лелека: Олег і Тетяна Дерианські та їх донечка Соломійка; Олександр і Катерина Сидорчуки і їх донечка Ангелінка; Петро і Софія Довженки, котрим теж бог послав донечку Соломійку; Марія і Дмитро Смєлови та їх синочок Володимир. 
Відзнаки громади отримали і її шановані люди: В.М. Гридзь, Л.В.Громова, В.В.Бабенко, переможниці конкурсу «Краща садиба» Олена Стриженко та родина Гончаруків. 
Грамоти Вінницької ОДА та обласної ради отримали директор Кивачівської ЗШ Юрій Брацюк, депутат сільської ради Василь Довженко, місцеві підприємці-переможці обласних проєктів розвитку територіальних громад. 
А всіх присутніх пригощали смачними короваями, морозивом, гарячою юшкою, пловом, смаженою картоплею, м‘ясними смаколиками і кавунами. 
Фінальним акордом свята став виступ переможця Всеукраїнського телевізійного проекту «Голос країни» Івана Ганзери, котрий не залишив байдужим жодного із глядачів. 
Свято вдалось! Адже кожен зміг відпочити душею, насолоджуючись неповторною творчою атмосферою, креативно оформленими фотозонами, розважальними локаціями для дітей та смачним частуванням. Попереду ще три Дні села в Краснопільській громаді - в Михайлівці, Кивачівці і Тополівці. До нових зустрічей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора