КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

30 вересня – День усиновлення

Дата: 29.09.2021 08:50
Кількість переглядів: 367

Кожній дитині – родина! 30 вересня – День усиновлення

В День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року святкується щорічно 30 вересня. Це свято батьків і дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.

Усиновити дитину-сироту, полюбити, виховати і виростити, як рідну – цей надзвичайно важливий крок щороку в Україні роблять близько двох тисяч сімей. Саме вони вселяють в дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним. Усиновлення дітей – це життєвий подвиг. Батьки – усиновлювачі – це милосердні люди високої моралі, щирого серця та відкритої душі. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

Колектив Краснопільської сільської ради щиро вітає всіх усиновителів, хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора