КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Сіячам розумного, доброго, вічного

Дата: 01.10.2021 11:07
Кількість переглядів: 639

Фото без описуФото без опису

Сіячам розумного, доброго, вічного

Напередодні Дня працівників освіти сільський голова Катерина Романенко, її заступник Василь Вдовик та начальник відділу освіти, молоді і спорту Наталя Стрижавська привітали колективи освітян усіх шкіл громади з професійним святом. Катерина Миколаївна подякувала усім за працю, за відданість професії, за той величезний внесок, який учительська спільнота громади вкладає у виховання молодого покоління, а значить - в майбутнє Краснопільської ТГ.
Крім того, в кожній школі обговорено нагальні питання сьогодення і потреби на майбутнє, визначено, які з них виокремити в пріоритет, аби удосконалювати освітній процес та створювати комфортні умови для навчання дітей в закладах. 
До кінця року за сприяння народного депутата Миколи Кучера в школи громади має зайти чималий фінансовий ресурс з державного бюджету, який допоможе вирішити питання з комп‘ютерним оснащенням, новою оргтехнікою, удосконалити опалювальний процес, придбати механізми для комунальних потреб шкіл, посуд, обладнання для харчоблоків тощо. 
Йшлося під час зустрічі і про готовність закладів до опалювального сезону та їх функціонування в умовах карантину.
Катерина Романенко подякувала усім колективам шкіл громади за свідомий підхід до питання вакцинації, адже в першу чергу це їх особиста відповідальність за своє здоров‘я та оточуючих, і, звісно, - це можливість для дітей вчитися в реальних умовах, в колі однолітків і отримувати належний рівень знань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора