КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Міжнародний день людей з інвалідністю вкотре нагадує усім нам про важливість в житті милосердя, відчуття плеча допомоги, підтримки для усіх тих людей, котрі цього потребують. Благодійність, милосердя - справа не одного дня, а нашого повсякдення.

Дата: 03.12.2021 11:20
Кількість переглядів: 795

Фото без опису

Міжнародний день людей з інвалідністю вкотре нагадує усім нам про важливість в житті милосердя, відчуття плеча допомоги, підтримки для усіх тих людей, котрі цього потребують. Благодійність, милосердя - справа не одного дня, а нашого повсякдення. Наш обов‘язок - пам‘ятати і не забувати, що поруч з нами живуть люди, котрі через хвороби, інші негаразди зі здоров‘ям не можуть жити повноцінним життям.

Допомагаючи їм, захищаючи їх гідність і людські права, ми захищаємо й власне людське обличчя, виховуємо в своїх дітях, рідних щонайкращі чесноти - бути добрими, надійними і милосердними.

Наш обов‘язок - переконати і дати відчути в житті обділеним фізичною спроможністю людям, що інвалідність - це не вирок. Ми маємо допомогти їм соціалізуватися в громаді і постійно їх зближувати з навколишнім світом.

Найтепліші свої слова адресую людям, на долю яких випали нелегкі випробування. Зичу їм міцного здоров‘я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки в усіх життєвих випробуваннях.

Висловлюю вдячність усім небайдужим, усім тим, хто опікується такими людьми, - за допомогу, за нелегку щоденну турботу, співпереживання і жертовність. Хай оберігає усіх вас Всевишній і надихає на подальші благодійні справи, хай не міліють на доброту ваші серця!

                                              З повагою Краснопільський сільський голова  Катерина Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора