КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Митківчани були на прийомі у голови райдержадміністрації 

Дата: 31.01.2022 09:44
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Митківчани були на прийомі у голови райдержадміністрації 

Причина все та ж: проблеми з автобусним сполученням та збоями в графіках руху маршруток. Особливо проблемно добратись людям в Гайсин, де чимало сільчан працюють, багатьом необхідно в лікарню чи за іншими нагальними потребами. 
Разом з людьми на розмову з Людмилою Головашич прибула Краснопільський сільський голова Катерина Романенко, її заступник Василь Вдовик, староста Оксана Волчанська. 
До перемовин Людмила Володимирівна долучила й керівника підприємства-перевізника Ю.І.Підвашецького. 
Існуючі проблеми Юрій Іванович пояснив нестачею транспорту, оскільки багато маршруток знаходяться зараз на ремонті, плюс великою кількістю водіїв, хворих на COVID. Але це, як зауважили митківчани, не має впливати на якість перевезень. До того ж, керівник, який взяв на себе конкретні договірні зобов‘язання, міг би просто вчинити по-людськи і попередити про зриви маршрутів з поважних причин. Тоді б пасажири не мерзли на трасі в очікуванні попутного транспорту. 
Реакцією голови РДА Людмили Головашич на офіційну скаргу Краснопільської сільської ради на дії перевізника стало попередження дирекції ПрАТ «Гайсинське АТП» про недотримання конкурсних умов. В разі повторного надходження подібних скарг, стоятиме питання про позбавлення його цього маршруту. 
Нагадаємо, що згідно договору АТП має здійснювати рейси Гайсин-Митків двічі на тиждень: в четвер і неділю. 
Тримаємо ситуацію на контролі разом - і сільська рада, і жителі Миткова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора