КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Звернення до Митківчан!!!

Дата: 31.01.2022 09:45
Кількість переглядів: 527

Шановні митківчани і не тільки. Тема автобусного сполучення між селами і райцентром мені болить не менше, ніж усім вам, тим, хто вимушений страждати від свавілля горе-перевізників, які не несуть жодної відповідальності за невиконання договірних зобов‘язань і котрим байдуже до проблем людей. 
Вкотре пояснюю для тих, хто не знає про особливості здійснення пасажирських перевезень місцевого рівня. Відповідальність за їх організацію несе Гайсинська районна державна адміністрація. Саме вона проводила конкурс на перевезення за вашим маршрутом. Виграло його ПрАТ «Гайсинське АТП 10506». Під час засідання конкурсної комісії ми прагнули зробити все, щоб нашу думку врахували і не віддавали перевагу цьому перевізнику, оскільки уже мали чимало скарг на його несумлінність від жителів інших сіл, зокрема з Нараївського напрямку. Але думку Краснопільської сільської ради тоді проігнорували. 
Пасажирські перевезення за вашим  маршрутом так і здійснює Гайсинське АТП. 
Ми не раз мали розмову з його керівництвом, повідомляючи про незадоволення людей. Але зриви маршрутів продовжуються. 
Ми розуміємо, що для маршрутників перевезення людей - це бізнес. Але вони забувають, що базується він на соціальній складовій, тому не допустимо, щоб подібні факти вели до збурення людей і породжували в селах соціальну напругу. 
Вкотре наголошую для тих «критиканів», чиї акаунти працюють з Вінниці, Умані і навіть з далекого зарубіжжя: ні Краснопільська сільська рада, ні Романенко жодного стосунку до формування автобусних маршрутів, до перевезення пасажирів не мають! Ми навпаки постійно прагнемо змінити ставлення перевізників до своїх обов‘язків: ведемо перемовини, пишемо листи на ім‘я керівника Ю. І.Підвашецького, щоб змінити ситуацію. Ми робимо все, щоб нас почули, тому що маємо захищати своїх людей. 
Це ж саме стосується і будівництва зупинок на трасі М-12. Немає такого відомства, причетного до вирішення цієї  проблеми, куди б ми не зверталися! Останній приклад - звернення до голови Вінницької ОДА Сергія Борзова під час його візиту до Краснопілки тиждень тому. 
Тож звертаюся  до усіх поміркованих людей: не ведіться на провокації тих, хто прагне вкотре дестабілізувати громаду. Ми не замовчуємо проблему, стукаємо в усі двері, шукаємо розуміння і конкретних результатів. Але комусь, певно, вигідно тримати наші села в напрузі. Легше всього «грати» на емоціях людей, на ось такого роду негативах, які з‘являються через халатність тих, хто зобов‘язаний надавати якісні послуги людям. 
Їх позиція - не їздять, тому що немає пасажирів. Ваше фото - доказ тому, що пасажири є! Дякую вам за цей фото факт. Всі проблеми ми маємо вирішувати разом. Тільки тоді нас будуть чути і реагувати на проблеми.

                                                                  З повагою сільський голова Катерина РОМАНЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора