КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Краснопільська територіальна громада продовжує інформувати про реалізацію проєкту «Сади для перемоги».

Дата: 05.06.2023 13:50
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Краснопільська територіальна громада

продовжує інформувати про реалізацію проєкту «Сади для перемоги».

Травень добіг кінця . Крок за кроком команда проекту рухається до виконання завдань, перетворючи бажане в реальність : підведені комунікації (освітлення та вода).

ТОВ «Будіндустрія» є нашим помічником з прокладання трубопроводу та укладання електрокабелів від свердловини та пункту живлення до місця встановлення теплиці. На сьогодні роботи виконані в повному об’ємі.

В травні отримали від постачальника кострукцію теплиці та всі необхідні комплектуючи. До 16 червня бригада майстрів має встановити теплицю та підключити до електро та водопостачання .

Робітники комунального господарства продовжують роботи з підготовки земельної ділянки для встановлення теплиці та огородження.

В штатний розпис комунального підприємства планується внести зміни стосовно працівників теплиці, з подальшим затвердженням на сесії Краснопільської сільської ради.

Проект створить умови для самозабезпечення ВПО та жителів громади ранніми овочами, та розсадою овочів, квітів та декоративних рослин; створить 6-ть нових робочих місць і в майбутньому - отримання стабільного прибутку і подальший розвиток тепличної справи.

Нагадуємо, що все це стало можливе в межах конкурсу ,організованого ініціативою «Сади Перемоги» від проекту SURGe, що фінансується Урядом Канади, та Благодійним фондом «МХП- Громаді» у партнерстві з Міністерством аграрної політики та продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора