КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Цими днями медична спільнота України, зокрема і медики нашої громади, вперше відзначали своє професійне свято - як День саме української медичної спільноти .

Дата: 28.07.2023 09:27
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Цими днями медична спільнота України, зокрема і медики нашої громади, вперше відзначали своє професійне свято - як День саме української медичної спільноти .

Спільно зі старостами , головами ветеранських організацій, працівниками кульури- намагалися приділити увагу та шану працівникам Амбулаторій, ФАПів, кожному ветерану медичної галузі.

Дорогі медики громади! Ми з вами уже багато разом пройшли - ремонтуючи, оновлюючи, поповнюючи медичну базу закладів охорони громади, створюючи комфортні умови для пацієнтів. Головне з наших спільних надбань - це та довіра, котру завдяки вашій професійності, людяності вдалося завоювати в людей.

До вас йдуть за здоров‘ям, за порадою, за допомогою, за вірою в себе і в життя.

Знаю, наскільки це важко - працювати з людьми. Але вам це вдається. Тому що ви - професіонали. Тому що вам вірять і довіряють.

Щиро дякую вам за працю. За стійкість, за вміння тримати удар, за бажання пізнавати нове, вчитися і рухатися вперед.

Нас чекають чималі випробування, попереду багато справ. Тому сил вам і витримки, впевненості і наснаги, невтомного бажання бути корисними і служити людям.

Хай ваші домівки повняться лише гарними новинами і приємними подіями. Нехай ваші рідні будуть вам надією і опорою не лише в професії, а й в повсякденні, нехай Бог посилає вам сили й здоров‘я у вашій благородній справі. Щастя вам, благополуччя і усіх життєвих гараздів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора