КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

9 серпня поточного року відбулась 40 позачергова сесія Краснопільської сільської ради 8 скликання. Депутатами було розглянуто 4 питання порядку денного

Дата: 11.08.2023 10:52
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

9 серпня поточного року відбулась 40 позачергова сесія Краснопільської сільської ради 8 скликання. Депутатами було розглянуто 4 питання порядку денного:

1. Про врегулювання питань господарського відання складовими Єдиної газорозподільної системи.

2. Про внесення змін до бюджету Краснопільської сільської територіальної громади на 2023 рік.

3. Про організацію суспільно корисних робіт та запровадження трудової повинності.

4. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства гр. Савчуку Володимиру Михайловичу.

📌Зміни до бюджету передбачають внутрішні переміщення кошторисних призначень загального фонду бюджету для підготовки навчально-виховних закладів до нового навчального року та організації процесу харчування дітей, якісного водопостачання та водовідведення, оплати послуг та завершення поточних ремонтних робіт.

📌 Організація суспільно корисних робіт та трудової повинності в умовах воєнного стану на території Краснопільської територіальної громади передбачає залучення до цього процесу працездатних осіб, котрі не підлягають призову на військову службу; за віком і станом здоров‘я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану (крім тих, котрі залучені до роботи в оборонній сфері, в сфері забезпечення життєдіяльності населення та заброньовані за підприємствами у період воєнного стану, а також осіб, залучених до здійснення заходів національного спротиву). Це можуть бути люди з числа зареєстрованих безробітних або інші незайняті особи, в тому числі і внутрішньо переміщені.

📌Вся діяльність буде здійснюватися у співпраці з Гайсинською філією Вінницького обласного центру зайнятості і базуватиметься на фінансуванні суспільно корисних робіт за рахунок коштів державного бюджету.

Попередньо до цих робіт в громаді планується залучити 12 працівників.

📌 Одноголосно проголосували і за продаж земельної ділянки сільгосппризначення в с. Грузьке Савчуку Володимиру Михайловичу для ведення фермерського господарства. Ця ділянка була в постійному користуванні, тому є всі підстави для її купівлі відповідно до нормативно-грошової оцінки.

Поза порядком денним усі присутні на сесії обговорили заходи до Дня незалежності України, які заплановано провести в громаді, та озвучили свої пропозиції щодо теми вшанування пам‘яті воїнів, котрі загинули в боях за визволення України від російського агресора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора