КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Із сесійної зали

Дата: 05.09.2023 15:44
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Із сесійної зали

В роботі 41 сесії Краснопільської сільської ради 8 скликання із 22 депутатів сільської ради взяло участь 14. До порядку денного сесії ввійшло десять основних питань і стільки ж додаткових. Всі, окрім одного земельного питання, котре перенесли на довивчення, депутати розглянули і прийняли відповідні рішення.

Зміни до бюджету Краснопільської сільської територіальної громади на 2023 рік депутати внесли на підставі клопотань керівників: КП «Водограй», відділу освіти, культури, молоді та спорту, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КУ «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів освіти» та заяв громадян, за відповідними погодженнями з постійними комісіями сільської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку. Станом на 01.09.2023 року бюджет виконано на 110,69%. Це дасть можливість профінансувати необхідні видатки на утримання закладів освіти, культури, охорони здоров'я, комунального підприємства та виконання заходів у сфері соціального захисту та соціального забезпечення, благоустрою та інших нагальних завдань, котрі стоять перед громадою.

Рішенням сесії унормовано ряд організаційних питань діяльності закладів освіти: створено групи подовженого дня, створено додаткову вікову групу в ЗДО «Колосок» с. Михайлівка, затверджено фінансові норми харчування дітей, внесено зміни до штатних розписів Гранівського та Краснопільського ліцеїв в зв'язку з введенням до їх штатних розписів посади соціального педагога. Рішенням сесії відкрито інклюзивну групу в Михайлівському ЗДО «Колосок».

Депутати розглянули ряд земельних питань. Зокрема, це заяви людей про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі; надання у власність земельних ділянок; надання дозволів на розроблення проектів землеустрою; виготовлення технічних документацій щодо поділу земельних ділянок; припинення права користування земельними ділянками тощо.

Рішенням сесії надано матеріальну допомогу цілому ряду жителів громади з числа військовослужбовців, котрі отримали поранення під час військових дій, та онкохворих людей, відповідно до поданих ними заяв.

Завершили сесійне засідання кадровими питаннями. Керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету Краснопільської сільської ради затверджено Олега Юрійовича Галузінського. Депутати задовільнили заяву про звільнення заступника сільського голов из питань діяльності виконавчих органів Василя Івановича Вдовика. Катерина Романенко подякувала Василю Івановичу за плідну роботу в громаді, його вагомий внесок в її розвиток і побажала успіхів у його подальшому виборі – душопасторській та капеланській службі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора