КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Краснопільська територіальна громада продовжує інформувати про реалізацію проєкту «Сади для перемоги»

Дата: 12.09.2023 13:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Краснопільська територіальна громада продовжує інформувати про реалізацію проєкту «Сади для перемоги»

Вересень.В календарі життєдіяльності Краснопільської територіальної громади незабаром з‘явиться нова дата - дата завершення виконання робіт з реалізації проєкту «Сади для перемоги» та введення в експлуатацію чергового об‘єкту - теплиці.

Крок за кроком команда проєкту рухається до завершення завдань, перетворюючи бажане в реальність. Визначилися з асортиментом насаджень, зробили замовлення посадкового матеріалу за кращою конкурентною пропозицією.

На завершальній стадії - навчання працівників з професій парникового господарства.

А тим часом фахівці набувають знань, навиків і досвіду. В теплиці зусиллями працівників комунального підприємства «Водограй» продовжуються роботи: монтується секційна огорожа, закуплено матеріали для системи водопостачання, здійснюються монтажні роботи всередині теплиці.

Є всі підстави очікувати ефективних результатів від проєкту: ВПО та жителі громади будуть забезпечені ранніми овочами, розсадою квітів, овочів та декоративних рослин. Завдяки його реалізації в громаді буде створено 6 робочих місць. Віримо, що цей виробничий підрозділ зуміє працювати ефективно, отримувати прибуток та перерости в самодостатнє тепличне господарство.

Нагадаємо, що зазначений проєкт реалізується в межах конкурсу, організованого ініціативою «Сади Перемоги» від проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади та Благодійним фондом «МХП - Громаді» у партнерстві з Міністерством аграрної політикита продовольства України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора